Untitled Document

Egyszerűsitet nézet itt érhető el

Zsolt - Tótulajdonos : Több mint 20 éve szereztem meg a területet amit folyamatosan bővítek. Eddig bérbe használták cégek, vállalkozók a horgásztavat és a körülötte lévő területet. Most viszont a tógazdával közösen egy családbarát horgászterületet biztosítunk, állatsimogatóval, vendégházakkal és egyéb szórakozásra alkalmas tárgyak használatával. Hogy ne csak a horgász érezze jól magát klubot alapítottunk így a klubban a filmvetítésen keresztül a bográcsos-grilles rendezvényeken át, a téli meleg vizes pezsgőfürdőt a nyári betonmedence fürdőzést, a gyerekeknek az elektromos játékok használatát is, a sátrazást, szülinapozást sót akár nagyobb találkozókat is biztosítjuk a területen.

Zoli - Tógazda : Gyermekorom óta horgászok édesapámnak köszönhetően. Az évtizedes tapasztalat, a saját praktikák, a csalik ismerete és etetőanyagok ismerete, valamint a saját egyedi csalik használata majdnem mindig eredményes horgászatot, biztosít bármelyik horgász vízen. A halaknak nem csak a megfogását hanem a visszaengedését is szeretem főleg a nagyokét. Persze ismerek is finom recepteket és tudok is finomakat főzni halhúsból. A távolságot a területtől ahol családommal élek, illetve szaktudásomat szemelőt tartva a Zsolttal közösen megegyeztünk és így a horgásztó területére költözve az év minden napján működő horgászklubbot tudunk az igénylőknek nyújtani.

Terület : Magyarország közepén, a kunsági csatorna mellett, a fűzvölgyi csatorna indulásánál található horgászparadicsomban, ami Szalkszentmárton és Szabadszállás közé esik. Az említett területen egy 3 hektáros tó is megtalálható amit privát klubként üzemeltetünk és ahol versenyeket szervezzük. Ezen a tavon és hozzá tartozó területen, több lehetőség is adódik a kikapcsolódásra az ide látogató vendégnek és klubtagoknak. A 14 hektáros területen egy 3 hektáros versenytó, valamint egy 0,5 hektáros Vadvízi-nevelő tó várja a horgászás szerelmeseit. A versenytóban folyamatos 1-3,5kg -os ponty telepítés mellett megfoghatóak a kapitális pontyok, amurok, harcsák is.

A tó múltjáról amit tudunk 30 évre visszamenőleg : A környező vizek üzemeltetését ellenőrző hatósági személyek, saját célra való használatra telepítették a 2 tavat. Az egyik ragadozó halak míg a másik a békés halaknak lett az otthona. A terület megvásárlását követően 20 évvel ezelőtt, fejlesztések mellet magán vállalkozások, cégek üzemeltették a tulajdonos által kikötött feltételek mellett, ilyen az 5kg.feletti halak vissza engedése. A két tavat az egyik üzemeltető 12 éve egybenyitotta így a ragadozó halak átköltöztek a békés halakhoz az addigi horgász társaság bánatára. Majd 10 évvel ezelőtt újra külön lett választva a nagy tótól, teljesen leengedve, így a ragadozó halak teljesen megszűntek a kis tóba. Ezért vadvizes szaporító tóként használjuk. Az elmúlt években a horgászat ebbe a tóba nem volt lehetséges de 2017-évtől már megengedett. Az utóbbi években az üzemeltetők nem foglalkoztak a tó reklámozásával és a nyitva tartás is a kedvükhöz kötött volt így a tóra járó horgászok más horgászhelyet kerestek. Mind ez lehetőség azoknak akik viszont még csak most keresik ahol jól érezhetik magukat. Egy olyan tó mellett amiben nem csak 1-4.kg-os friss telepítésű halakkal lehet találkozni, hanem az 5-10kg. közötti halakkal és akár 20-30kg.-ot meghaladó méretekkel is. Jelenlegi dokumentált rekord 2016-ben fogott 25kg.-os ponty, 2015-ben egy 22kg-os ponty. Az idei rekord : 14,5Kg.-os amur , 8Kg.-os ponty és 17,5Kg.-os harcsa. Az elmúlt évek során a tóból az 5 kg-nál nagyobb pontyokat mindig vissza kellett engedni, 2017-évtől ezt a méretkorlátot 4kg.-ra csökkentettük a nagy halra vadászó sporthorgászok örömére így a tó rengeteg meglepetést tartogat.

A tavakban fogható halak :

Ponty, Koi ponty, Amúr, Harcsa, Csuka, Süllő, Busa, Kárász, Keszegfélék, Balin

A TÓ TÖRPEHARCSA MENTES !

A tónak egyik elkülönített részén lehetőséget nyújtunk egymás mellett egy saját tóparti terület használására kedvezményes áron áram használattal. Ezek a 200m2.-es területek szabályzatnak megfelelően kerítéssel elkeríthetőek.

A tó körül lévő területen szűrekemarhák és borjaik mint látványosság elkerítve nézhető akár horgászás közben is. Készül az állatsimogató ahol juhok, birkák, kecskék, nyulak várják a simogató kezeket, valamint baromfiudvar ahol a hazai baromfi állomány is megtekinthető. A területen több faház is használható, közös meleg vizes férfi és női mellék helység kézmosóval, de 2018-ra fejlesztéseinkbe tartozik a 2017-ben készülő meleg vizes közös zuhanyzó és a közös konyha.

Amit már most is igénybe vehető a horgásztó, a terület és a faházak mellett, büfé, szabadtéri fűthető 4 személyes pezsgőfürdő, gyermek elektromos quad 35kg.-ig, dron reptetés, 3 személyes gumicsónak, csillagvizsgáló teleszkóp. Jelenleg a személyzeti zuhanyzó használhatü fürdés esetére, és egy beton medence ahol lehűtheti magát a felhevült vendég. Egyes hétvégenként zenés estet tartunk. Valamint a nagy területet kihasználva rendezvényeket szervezünk, illetve rendezvényeknek biztosítjuk a helyszínt.

 

További szolgáltatásaink :

- KÖZVETLEN VÍZPARTI SZABAD HELYEK FOGLALHATÓAK (200m2.)

- Válaljuk horgász versenyek szervezését, lebonyolítás

- Társaságok, (motoros, autos) találkozók helyszín biztosítása

- szabadtéri (zenés) rendezvények helyszín biztosítása

- 2-3-4 fős faházak használata

- csalik, etetőanyagok, felszerelés vásárlása

- büfé, medence, játszótér, mellékhelység, melegvizes fürdő helység

Faház 2017 oktober hónaptól ingyenes min. 2fő x24 órás horgászjegy vásárlása esetében*

* Hősugárzó Fütés +4.000Ft.

carp lake bemutatkozcarp lake mapcarp lake videocarp lake versenycarp lake szabálycarp lake verseny

Szövegdoboz: PecaTv.Eu  Mert etetni jó !

MyStat - Az ingyenes webstatisztika